Teerfeest 2020

25-01-2020

Op 25 Januari 2020 was het zover. Een historisch Teerfeest. Ons 125e teerfeest om exact te zijn!

Dit jaar was onze locatie niet de gekende WIP, maar gingen we naar het Dorpshuis in 's Gravenwezel. Deze mooie locatie werd helemaal teruggedraaid naar 1895. Ons bestuur vond er niets beters op dan de dresscode bij te stellen naar de kledingstijl van toen, nl: de Belle Epoque. 

Het was fantastisch om te zien hoe onze muzikanten hun best hadden gedaan om zich te kleden naar de Belle Epoque stijl. 

Na de verwelkoming door onze voorzitter werden onze muzikanten en steunende leden ook verwelkomd met een mooie fotobooth die opgesteld stond door de fotoclub Malle. 

hier konden onze muzikanten samen een prachtige foto in de oude stijl laten nemen. Het resultaat kan u natuurlijk hieronder reeds zien. 

Na het eten werd de best verklede persoon verkozen en dit jaar was dat Elke Antheunis (Klarinet), die speciaal voor de gelegenheid all the way is gegaan! Zelfs haar kapsel had ze speciaal laten doen om volledig in Belle Epoque te zijn. Ze won dan natuurlijk ook de mooie hoofdprijs.

Ook werd oud-secretaris Raymond Lauwers gehuldigd voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging en kreeg daarom ook de titel Ere-secretaris toebedeeld die hij ook in dank aanvaard heeft.

Het begin van ons feestjaar, ons jubilieum jaar 125 jaar werd met het teerfeest prachtig ingezet !