TWB Weekend te Bütgenbach

14-10-2022

Van vrijdag 14 oktober tot en met 18 oktober gingen we met een groot deel van onze muzikanten en sympathisanten een lang weekendje weg. Dat TWB nog eens zo een uitstap deed dat was historisch. De laatste keer dat TWB erop uit trok was 30 jaar geleden! 

Op vrijdag installeerde iedereen zich in ons verblijf, domein Seeblick te Bütgenbach. Diezelfde avond werden we reeds getrakteerd op live muziek door onze muzikanten in de bar. 

Op zaterdag begonnen we met een bezoek naar kasteel Reinhardstein. daar werden sommige van onze muzikanten ondergedompeld in het boogschieten. nadien kregen we een mooie rondleiding in het kasteel. De wandeling nadien was best pittig. 

In de namiddag trotseerden enkele moedige wandelaars het regenweer en genoten van een mooie tocht langsheen de stuwdam en het meer van Bütgenbach. 

In de avond kregen we een toffe quiz avond gepresenteerd door Wieland, Gregory en Elke. De quiz was een waar succes!

Op zondag gingen we de misviering te Bütgenbach muzikaal opluisteren. wat een belevenis. De pastoor en het publiek klapten mee met de muziek tijdens ons laatste nummer 'Down By The Riverside'.

In de namiddag vertrok het gezelschap richting het museum Baugnez 44. Op deze plek werden Amerikaanse soldaten vermoord door de Duitsers. Het bezoek liet bij sommige muzikanten een diepe indruk na. 

Op maandag en dinsdag was het wat uitblazen voor de muzikanten die nog bleven. Anderen moesten helaas terug gaan werken op maandag. Er werden spelletjes georganiseerd waarna er 's avonds in de bar werd nagenoten van het heerlijke weekend!

Allen trokken tevreden naar huis en er weerklonk vooral een: ' Dat gaan we nog eens doen !'